Over ons

Chinees Indisch specialiteiten restaurant "Fong Wah" heeft zich vanaf het begin van haar bestaan in 1996 onderscheiden door een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

De keuken omvat de kookstijlen van Shanghai, Zhejiang. Met invloed uit de Kantonese en Beijing keuken en kenmerkt zich door de lichte en milde smaak van verse ingrediƫnten.

Het restaurant biedt u een scala aan mogelijkheden, van een avondje uit tot een jubileum of een zakendiner. Elk bezoek is weer een nieuwe belevenis. Het restaurant biedt plaats van 60 personen.

De warme en sfeervolle inrichting van ons restaurant zorgt ervoor dat u in een gezellige ambiance kunt dineren

Mogelijkheden

Bij ons kunt u gerechten bestellen om af te komen halen, ook catering behoort tot de opties. Of komt u liever in ons sfeervolle restaurant eten? Hou ook zeker onze maandelijkse acties in de gaten. Wij bieden u iedere maand verschillende aantrekkelijke acties. Zo kunt u voor een leuke prijs genieten van mooie gerechten die met grote zorg door ons voor u bereid zijn.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van het nieuws en de acties van Restaurant Fong Wah? Schrijf uzelf dan in op onze nieuwsbrief.