Mogelijkheden

Het restaurant biedt u een scala aan mogelijkheden, van een avondje uit tot een jubileum of een zakendiner. Elk bezoek is weer een nieuwe belevenis. Het restaurant biedt plaats van 60 personen.

De warme en sfeervolle inrichting van ons restaurant zorgt ervoor dat u in een gezellige ambiance kunt dineren.

Restaurant

Ons sfeervolle restaurant biedt alles op het gebied van een gezellig avondje uit. Of u nu met vrienden of familie wil komen dineren of op zoek bent naar een geschikte plek voor een zakelijk diner. Fong Wah Sittard biedt u een sfeervolle omgeving die geschikt is voor een heerlijke avond uit. Wij staan ook open voor het faciliteren van uw bijzondere gelegenheid, denk aan bijvoorbeeld jubilea en verjaardagen. Ons restaurant biedt plaats voor 60 personen.

Neem contact op voor een reservering

Afhalen

De lekkerste Chinees Indische Specialiteiten haalt u af bij Restaurant Fong Wah in Sittard. Onze uitgebreide afhaallijst heeft voor ieder wat wil. Bestel online of telefonisch en wij zorgen ervoor dat het op de afgesproken tijd voor u klaar staat. Op onze bestelsite vindt u ons complete aanbod. Doorgaans kunt u uw bestelling binnen 15 min af komen halen.

Bestel online

Lopend Buffet

Ook voor de Buffet liefhebbers hebben wij een ruim aanbod. Voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding geniet u bij Fong Wah Sittard van ons uitgebreide Grill Lopend Buffet Arrangement. Het buffet biedt een soep naar keuze, meer dan 5 voorgerechten, 12 verschillende hoofdgerechten en ruime keuze uit ijs. Vanaf slechts €20,00 p.p. (Prijzen zijn exclusief drinken.) Wij vragen u van tevoren te reserveren

Reserveer uw buffet telefonisch

Catering

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of bent u geslaagd? Laat u en uw gezelschap thuis of op locatie eens verwennen en laat ons een LOPEND BUFFET bij u bezorgen! Afhankelijk van welk buffet u kiest kunnen wij al catering verzorgen vanaf 10 personen. Heeft u bijzondere wensen of voorkeuren? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Met goed overleg is er veel mogelijk.

Bekijk ons catering aanbod en de prijzen

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van het nieuws en de acties van Restaurant Fong Wah? Schrijf uzelf dan in op onze nieuwsbrief.